· 

Amuses

Amuse rookvlees met creme van mierikswortel met truffel en basilicum pesto.

Nodig:

rookvlees

roomkaas zonder kruiden

mierikswortel

truffeltartufata

basilicum pesto

bosui

 

Maak een creme van roomkaas (100gr) met een 1/2 theelepel mierikswortel, 1/2 theelepel pesto en 1/2 theelepel truffel. Meng dit door elkaar. 

Leg een lepeltje van de creme in het middel van het plakje rookvlees en maak er een bloemetje van.

Maak af met een paar snippers bosui.

 

Amuse witlof met citrus/avocado en rivierkreeftjes

Nodig:

Witlof

rivierkreeftjes

avocado

Sinaasappelpartjes (ontveld)

Citroenbalsamico

olijfolie

zout/peper

 

Snijd het kontje van de witlof. Maak hier een serveerlepel van. Leg hier een partje sinaasappel op en wat rivierkreeftjes. Maak een creme van de avocado, zout/peper, wat olijfolie en citroenbalsamico.

Garneer hier de witlof lepel mee. Druppel er nog wat citroenbalsamico over.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0