
Amuse rookvlees met creme van mierikswortel met truffel en basilicum pesto.
Nodig:
rookvlees
roomkaas zonder kruiden
mierikswortel
truffeltartufata
basilicum pesto
bosui
Maak een creme van roomkaas (100gr) met een 1/2 theelepel mierikswortel, 1/2 theelepel pesto en 1/2 theelepel truffel. Meng dit door elkaar.
Leg een lepeltje van de creme in het middel van het plakje rookvlees en maak er een bloemetje van.
Maak af met een paar snippers bosui.

Amuse witlof met citrus/avocado en rivierkreeftjes
Nodig:
Witlof
rivierkreeftjes
avocado
Sinaasappelpartjes (ontveld)
Citroenbalsamico
olijfolie
zout/peper
Snijd het kontje van de witlof. Maak hier een serveerlepel van. Leg hier een partje sinaasappel op en wat rivierkreeftjes. Maak een creme van de avocado, zout/peper, wat olijfolie en citroenbalsamico.
Garneer hier de witlof lepel mee. Druppel er nog wat citroenbalsamico over.
Reactie schrijven